Monday, February 25, 2013

Võistluspäev ja seejärel tugev lebo


     Huhhuhh... Kaks päeva on möödunud nii kiirelt ja mõnusalt, et pole mahti olnud isegi postitada. Laupäevasel hüppevõistluse päeval oli päev mõnus ja tegus. Hommikul kerge jooks ja natuke põrget. Päeva miinus oli ilmseltgelt kaaluga maadlemine. Kaal on juba nii alla kukkunud, et pidin päev otsa sööma, et alakaalus poleks. Võistlustel andis natuke ka tunda olemises kuna ei ole just kõige parem täis kõhuga hüpata. Võistlus ise oli positiivne ja märksõna oleks STABIILSUS. Mõlemad olid head hüpped ja selliseid teha veel MMil, kui arvestada seda,et  hooaja algus oli pehmelt öeldes nigel. Tasuks 26.koht(not  bad). Õhtul oli rahulolu ülekõige.

  Eile pühapäeval suutsin nii rahulik olla,et tegin kolme nädala jooksul  esimese täiesti puhkepäeva. Hommikul magasin kaua, vaatasin kahevõistluse hüppeid ja lebotasin. Pealelõunal otsustasin minna kahevõistlejaid rajaäärde toetama ja niisama värsket õhku hingama, et toas asi ´´lihaks´´ kätte ära ei läheks. Kõju tulles tegime kerge sauna ja õhtusöögi ning oli aeg edasi lebotada.

   Täna on juba uus päev ja pilk juba suuremäe võistlustel. Hommikul käisime jõusaalis. Mõnusalt jalga teravamaks vaja väänata. Peale seda söök  ja nüüd ootan suure mäe esimest treeningut.

 

      Meeldivat nädalat teile,

             KarLa

No comments:

Post a Comment