Saturday, February 2, 2013

Spordimehe õhtu


   Õhtu algas küllaltki krõbeda treeninguga jõusaalis. Kohe tahaks mainida, et tunne on vaatamata vähesele söögile, üllatavalt hea. Raud kerkis päris korralikult, mõnikord isegi rohkem kui mina. Sinna otsa natuke tõkkeid, kõhtu ja selga.

   Trennis selgus, et homne minek Kuopio on juba hommikul kell 10, seega Vuokattis sellel talvel ilmselt enam ei hyppa. Otsustasin täna teha korraliku infrapunasauna, taastumisaeg on piisavalt pikk, homne treening Kuopios alles pärastlõunal. Kuna tegemist on mõnevõrra kehva ´´infrarötiga´´,  mis üle 57 kraadi sisse ei võta,isegi kui toppida kõik õhuaugud kinni, siis otsustasin  45minutit oma õhtust veeta seal. Sellele lisaks veel 10 minutit tavalist sauna, jääkülm sahmakas vett kaela- milline nauding. Mõeldes jälle kaalule siis vedelikku kulus päris korralikult ja kui arvesse võtta netilehed, mis infrapunasaunadest pajatavad,  siis hävitasin seal päris ohtral kilokaloreid.

     Sportlik laupäev, hetkel parim asi üldse... Jään huviga ootama järgmist trenni, lootes jätkata samast kohast, kus pooleli jäin.

 

             Kena nädalavahetuse jätku,

                                       KarLa

No comments:

Post a Comment