Wednesday, February 13, 2013

Circa üks sokipaar kulutada, siis silmad peas


     34. koht, täna siis sedapsi.  Mis siin pikalt jahuda, hommik oli koopia eilsest - tegin kõik asjad täpselt  samamoodi nagu eile- jätsin  ainult võileiva söögist välja ning panin marjad eraldi kausikesse, mitte müsliga ühte patta... hahaa leidsingi vist asja, millega täna sõrme lõikasin :D.

    Proovihüpe oli täitsa harooš... peale hüpet uuesti väike soojendus, natuke võimlemist, uimerdamist ja uuesti torni. Seekord läksin õigeks ajaks, seega sain natuke soojas ruumis istuda ja puhata. Hüpe oli 122m, ei oskagi muud öelda, kui hea. Ei olnud mingi mega pauk nagu eile ega olnud ka mingil juhul  keskmine või  halb hüpe. Mega hüppest jäid puudu nipet-näpet väiksed asjad, nagu nt. lennu rahulik kulgemine (läksin 60m kohapeal natuke liiga ahnelt flatti üritama ja hakkas kergelt kõigutama) .Mis oli vähe väiksem viga kuid mõjutas  siiski oli see, et  otsepealt ei suutnud ennast tagasi hoida ja virutasin nats liiga agressiivselt suuskadele peale (oleks võinud natuke rohkem täistalla pealt teha). Üleüldiselt, mis siin nuriseda, selle talve parim tulemus. Õhtul koju jõudes mõtsin, et küllaltki raske on olla ja Topiga vesteldes jõudsime järeldusele, et siia vahele oleks hea üks aeroobne trenn teha. Tegingi, natuke jama oli kuna jooksin kottpimedas metsas, kus oli kitsas tee ja autosid vooris küllaltki palju, seega panin mööda lumehangesid. Vahepeale tegin veel kergeid hüppeid ja kiirendusi. Peale trenni mõtlesin, et kui juba taastamiseks läks, siis tuleb korralikult taastada. Läksin veel sauna ja peale sauna jääkülma vette. Ikka oli midagi puudu. Tõmmasin ujukad jalga, väike ring basseinis ja oligi asi ideaalne. Oehh, vabsee atlitšno :D

    Kõige positiivsem kogu nädalavahetuse juures on see, et suutsin mõlemal päeval võidelda teiste meestega, mis ongi minu lähim eesmärk olnud, nii saab nautida seda, mida teed. Nüüd aga ´´Jäitä hattu´´ ja  edasi Oberstdorfi(Qual ülehomme 15.02  ja põhivõistlus 16.02).

 

                            Sporti tehes õpib vähemasti kaotama ;)

                                                   KarLa

No comments:

Post a Comment