Sunday, February 3, 2013

Laadisin tühja aku katki!


    Päeva eesmärkideks olid Kuopiosse sõit ning kohapealne treening. Sõitma hakkasime peale tavapärast hommikusööki. Sõidetud oli alles tund aega, kui tundus, et kõht hakkab tühjaks minema, mõtlesin siiski, et ootan kella kaheteistkümneni ja küll siis aega süüa. Peale sööki olin õnnelik, et suutsin ennast tagasi hoida, vaatamata suurele valikule, mis ABC bensiinijaama söögikohal pakkuda oli.

    Kohale jõudes panime asjad hotelli ja suundusime mäele. Soojenduse ajal, mis oli ainult 1.5 tundi peale sööki, oli jälle jube energiapuudus. Sundisin ennast ootama trenni lõpuni. Trenn läks küllaltki positiivselt. Esimene hüpe andis natuke soovida, kuid edasi suutsin ´´seivida´´ seda, mille olin Vuokattis kätte saanud.  Peale trenni lendasin esimese asjana autosse, krahmasin 3 kuivatatud viigimarja ja kaks peaotäit kuivatatud õunu......huhhhh, elu päästetud. Loomulikult see ei olnud õhtusöök. Seejärel tuli ´´suurepärane´´ uudis- hotelli restoran on täna suletud (sa vana katkine siksi rehv, ma ütlen). Topi (treener- alati optimistlik!) rahustas mind kohe sellega, et teeme täna õhtusöögi kuskil väljas. Peale kerget koosolekut võtsimegi suuna mingisugusesse Hiina restorani. Kuna ma teadsin, et ei suuda ennast tagasi hoida, võtsin ainult ´´Buffet´´ õhtusöögi (Antud restoranis tähendas see-salataivalikut, kergeid ´´soojendus´´ snäkke, riisi ja nuudleid). Teised võtsid peale selle veel põhitoidu, mis oli räme lahmakas. Aga noh - nagu alati! Ennast tagasi hoides, sõin ´´meeldivalt´´ kõhu täis. Koju tagasi sõites tundsin, et olin kõhu ´´natuke´´ liiga täis söönud ning no loomulikult tunnustas mind ka kaal nende ´´imeliste´´ suurte numbritega. Rääkisin asjast ka Topile,  et ma ei saa niimoodi väljas söömas käia, tema vastuseks oli: Homme peale õhtust trenni on tund aega jooksu, siis on söök tasa. Selline on siis karistus.

    Kõht on siiamaani punnis. Ning mis kõige iroonilisem- soomlaste toas on parasjagu aga käsil öine söömaaeg. Kust kohast need mehed võtavad sellised linnuluud ning pardi seedimise...?! Selline tunne, et meestel on WC potid mõrasid täis, kuna söövad nad  palju ja kaal on madal, muidugi!!!

                            Ärge õgige, siis on kergem hingata,

                                        Karla

No comments:

Post a Comment