Saturday, February 9, 2013

Ükski asi ei ole üdini halb


     Tagasi karusellis. Paar viimast päeva on möödunud töises meeleolus. Maandumise järel Frankfurdi lennujaamas, võtsime suuna Willingeni. Teekond oli küllaltki ´´veniv´´, kuna kõht oli nii tühi ja ootasin sööki niivõrd, et hakkas jälle värvidest pildil puudu tulema. Kohale jõudes saime oma söögid ja seejärel läksin kell pool 11 õhtusele jalutuskäigule/sörgile. Kuidagi on ju vaja peale reisi lihased vähe pehmemaks saada.

 Eile hommikul alusatasime päeva kerge pallimänguga, mõte jätkuvalt sama- keha korralikult toimima saada, et oleks mõtet hüppama minna. Mäele läksime parasjagu varem, nii sain mäe üle vaadatud soojenduse tehtud ja oligi  aeg ennast torni sättida. Esimene hüpe oli mõnevõrra üllatuslik, 131 m. Tehniliselt korralik sooritus ja ka lend oli küllatki OK. Peale mind lasti  poomi kõvasti  allapoole, sest paljud hakkasid maru kaugele  venima. Teiseks minu hüppeks oli poom paika loksunud ja oli ka minu hea hetk proovida õigest poomist üks hüpe. Proovisin uuemat kombet, mis näis toimivat 128m, jälle hea hüpe, mis andis usku qualiks. Qualis otsustasin siiski kasutada vana kombet, kuna uus tundus mõnest kohast suur ja ei hakanud riskima(õnneks- peale hüpet võetigi kontrolli, kõik oli OK). Hüpe oli nagu ta oli, ei saanud esialgu isegi  aru, mis valesti  läks. Tornis mingeid erilisi pingeid polnud, kuid siiski, tugev rapsakas ja sinna 40nda koha taha see rapsaski. Puudu jäi  tõesti vähe, ca meeter, kuid arvestama peab ka seda, et umbes 3 kõva hüppajat said väga kehvad tingimused ja langesid ka välja.

   Õhtusel jutuajamisel Topiga, otsustasime see kaotus hoopis potensiaalseks ´´võiduks´´ vormistada. Ühesõnaga, see aeg, kui  teised võistlevad ja väsivad, pean mina treenima ja teravamaks muutuma, proovihüpped ju näitasid, et hüpetel suures  piirdes pole häda midagi. Seega, täna alustasin hommikut kõva treeninguga jõusaalis. Tunne oli hea ja motivatsiooni lisas ka teadmine,et teised sellel ajal treenida ei saa- puhas võit! Õhtul tegin tund aega aeroobset treeningut, et lihased jõutrennid ilusti vastu võtaks ja kõige selle krooniks, nagu kirss tordile, mõnus saun.

 Hetkel on olemine ütlemata positiivne ja ootan juba homset põrke treeningut,  et ikka teravamaks ja teravamaks saada.

 

                  Tähtis pole see, mitu korda sa kukud, vaid see, kui kiiresti sa püsti saad

                                    KarLa

No comments:

Post a Comment