Thursday, March 21, 2013

PLANICA

    Ma ütlen kohe ära, see on ebareaalne, kogu see fiiling siin. Täna oli siis Planica treening ja qual.
 Esimene trennihüppe tuli kohe hea ots ja lennu alguski oli hea kuid lennulõpus, see lennumäe surve suuskadel oli ikkagi harjumatu ja lõi kergelt vedelaks seega lasin oma 10  meetrit hukka seal. Alla tulin ja kuulsin, et kaugus oli 203- ohjoppenpuhh, miks ma nii tegin. See selleks, teine trennihype lõpetati vist  peale nr 25 ära ja meid saadeti alla tagasi, jõudsin kerge sooja veel teha ja torni tagasi. Siis läks ilgeks munemiseks...mis siin salata võtis seest hõredaks kyll kui tead, et oled maailma kõige jõhkramal mäel ja tuul jukerdab. Halb oli ka veel see, et saapad olid  jalas ca tund aega ja uued kompressioon sokid kaa tagatipuks. Viimased 20 min ei tundnud põlvest allapoole jalga yldse ja samas ei julgenud saapaid lahti ka teha, kes teab millal hüpe on..mingit infi polnud. Oligi minu kord käes...värinvärinvärin... Enne otsa ca10m käis rind vastu põlvi siukse pauguga, et valus oli, mõtsin- nonii, hooaeg läbi, kuid siiski suutsin midagi välja võluda(199.5m). All oli kergendus suur, kuid samal ajal vähe nördinud, et jalgu ei tundnud ja tänu sellele igasugune tunnetus oli minimaalne...Raisk, selle reksi oleks pidanud ära panema, täna oli ju võimalus...kes teab mis ilm homme on.
   Aha, no veelkord, see PLANICA on selline kosmodroom ja selline fiiling...oehhh, võimas.  Mis homsesse puutub siis homme on üks ja ainus eesmärk-Eesti  rekord!!!

                 Homne võistlus veel ja siis on hooaeg läbi, jehuuu(kohe peale võistlust lähen pitsale-LUBAN!!!)
                                 KarLa

2 comments:

  1. Super võistlus! Andsid meile suurepärase emotsiooni. Oled suure pitsa auga välja teeninud ja võid ka tüki kooki endale lubada.
    Edu uueks hooajaks ettevalmistamisel soovivad spordifännid Hiiumaalt.

    ReplyDelete
  2. Suured tänud....vabandan et nii hilja märkasin:)

    ReplyDelete