Saturday, March 16, 2013

Andke andeks

   Aeg jälle üks kerge postitus teha. Tahaks  alguses vabandada, et ei ole kaua siia midagi postitanud. Põhjus lihtne, hooaeg pikk peaaegu seljataga ja no nii väsinud on olla, et hea, et hingata viitsin. Mõnikord on mureks olnud ka internet, mida mõnes kohas peab ise vändates tootma. Samas enamjaolt ikkagi viitsimises kinni kogu see värgendus.
   Vahepeal on tegelikult päris palju huvitavat juhtunud. Alustades 4ndat korda 26nda kohaga ja lõpetades tänase seitsmenda kohaga. Peale Val di Fiemmet olen üritanud kõvasti treenida ja võistelda, peab tõdema, et oleme isegi rohkem rõhku  pannud võistlemisele, kui varasemalt sellel hooajal. Vorm hüppemäel on suuremalt jaolt säilinud aga noo......Kaal-oh jeesus Maria kui kuradi raske seda on hoida, vägisi kohe kisub  kommide poole. Poika body on nii väsinud, et nõuab kõike mida ei tohi-KÕIKE.
   Vahepeal külastasin veel ka ühte huvitavat üritust- Magic Monday. Nimelt pandi soome läbi aegade suured legendid suusahüpetes, maailma legendide vastu(suusahüpetes) mängima korvpalli. Kohal olid  näiteks sellised nimed nagu Matti Nykänen, Gregor Schlierenzauer, Toni Nieminen jne. Korvpallist oli asi muidugi väga kaugel aga no, kui lauapalli võeti siis kohati oli selline tunne, et korv on Sliirile munadeni:D...Äge üritus.
    Hetkel siis tripin nii öelda Scandinavia Touril,kuhu  kuuluvad:Lahti, Kuopio, Trondheim ja Holmenkollen. Lahti oli  päris hea 26 koht. Kuopios ei olnud paha hüpe aga ilmastikutingimused käisid minusugusele rohelisele veel üle jõu. Trondheim on küll hea mägi ja kõik sobib aga võistlustel ei saanud seda kätte mida vaja. Täna oli Holmenkolleni Qual,tahaks kohe mainida, et heameelega oleks ilmatreeninguteta peale läinud. Nii väsinud, et ei  käinud hommikul isegi soojendust tegemas ei jõua midagi teha. Tulemus oli küll seitsmes ja kõik vinks-vonks äge, aga no kuulge...sellistes tingimustes sellise otsaga oleks pidanud 130 vähemalt ära põrutama, mina vana kakaratas jäin taganttuult ootama, mis treeninghüpetel möllas ja tänu sellele vajus lennu teine pool täitsa laiali ja tulemuseks siis 126m(Häbi mul olgu, saba mul tulgu ja kaktus p***e kasvagu). Mis siin ikka jaurata, homme uus päev ja nui neljaks vaja lõpuni lennata.

       Kallid sõbrad, mul on täpselt nädal hooaja lõpuni :P:D
                         KarLa

No comments:

Post a Comment